ГоловнаРеєстраціяВхід Наш енергоефективний дім                  Translate into English Четвер, 25.04.2024, 16:27
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2011 » Грудень » 9 » Дочка Тимошенко зірвала овації на Конгресі ЄНП
11:25
Дочка Тимошенко зірвала овації на Конгресі ЄНП
Під час Конгресу для Тимошенко, яка також була запрошена, спеціально залишили порожній стілець з її фотографією у в'язниці "Україна - Волю".
 
Дочка Тимошенко передала ЄС прохання матері.
Дочка лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко Євгенія Карр закликає лідерів Європейського союзу підтримати європейську перспективу Україні.

Про це вона заявила в середу, виступаючи на Конгресі Європейської народної партії, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні від імені моєї мами я прошу вас подвоїти наші спільні зусилля для наближення європейського майбутнього України", - підкреслила Карр.

"Ця перспектива змушує мою маму і її соратників боротися далі на всі утиски, яким вони піддаються. Вона та її команда будуть продовжувати робити все можливе для своєї країни, і я вірю, що їх місія доб'ється успіху у вільній Україні, яка зможе з гордістю зайняти своє місце поряд з вами, в сім'ї європейських держав ", - сказала вона.

Під час Конгресу для Тимошенко, яка також була запрошена, спеціально залишили порожній стілець з її фотографією у в'язниці "Україна - Волю".

"Сильна і зростаюча підтримка моєї мами з наближенням парламентських виборів наступного року є єдиною причиною того, чому українська влада позбавила його волі. Ніхто не вірить в законність обвинувачень, за якими вона була засуджена", - заявила Карр.

За словами дочки Тимошенко, без рішучих дій для порятунку опозиції від фізичного знищення України може знову, через двадцять років після падіння СРСР, перетворитися на однопартійний держава на кордоні ЄС.

Карр також подякувала лідерів ЄС за підтримку Тимошенко та українського народу в боротьбі за своє право стати частиною демократичного світу, частиною європейської сім'ї.

"Спасибі за те, що не залишилися байдужими до України, навіть у ці складні для Європи часи", - підкреслила вона.

Зал зустрів її виступ оплесками і стоячи.

Планується, що Конгрес ЄНП прийме резолюцію по Україні.

Як відомо, 11 жовтня екс-прем'єра була засуджена до 7 років ув'язнення.

Країни ЄС, США, Канада та правозахисні організації визнали цей вирок політичній мотивованості і неодноразово закликали українську владу звільнити Тимошенко, і надати їй право на повноцінну участь у політичному житті країни.
Категорія: Україна: криза | Переглядів: 784 | Додав: efes_jkg | Теги: конгрес, США, тимошенко, Канада, ЄНП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
Форма входу

Новини/Статті
Україна: криза [28]
Крим: хроніка окупації [2]
Донеччина [13]
Світ [11]
Енергоефективність [8]
ЖКГ [10]
ВИБОРИ 2012 в Україні [9]
До Євро-2012 [1]
ГАРЯЧІ. Вибори в Росії 4 грудня 2011 [12]

Погодуй рибок

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Наше опитування
Енергозбереження чи енергоощадність
Всього відповідей: 9

Друзі сайту
Copy Centre RICOH
Сайт для освітян
Сайт ТВ-каналу ТВі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Copyright МНДіКП "НІКА" © 2024