ГоловнаРеєстраціяВхід Наш енергоефективний дім                  Translate into English П'ятниця, 26.04.2024, 22:18
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2010 » Листопад » 2 » Кабмін доручив кредитувати добудову житла трьом держбанкам
14:21
Кабмін доручив кредитувати добудову житла трьом держбанкам
Уряд України затвердив склад робочої групи з питань добудови об'єктів незавершеного житлового будівництва, стимулювання споживачів до придбання квартир у таких об'єктах, а також визначило три держбанки, які будуть кредитувати добудову житла.

Про це повідомили в прес-службі Кабміну.

Згідно з даними, до складу робочої групи на чолі з віце-прем'єр-міністром Віктором Тихоновим увійшли заступники міністрів Кабінету міністрів, регіонального розвитку та будівництва, фінансів, економіки, юстиції, голова Державної іпотечної установи, голова правління Державної спеціалізованої фінансової установи Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву, заступник голови Федерації профспілок України (за бажанням), голова центрального комітету профспілки працівників молодіжних житлових комплексів та комітетів місцевого самоврядування (за бажанням), заступник голови спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні (за бажанням).

Також Кабмін затвердив три держбанки, які будуть брати участь у кредитуванні добудови житла: Ощадбанк, Укрексімбанк і Родовід Банк (за бажанням).

Раніше повідомлялося, що держбанки готові виділити попередньо обраним Мінрегіонбудом забудовникам 35-ти недобудованих житлових об'єктів кредити на завершення робіт на загальну суму в 625 млн. грн. під 10-12% річних за умови рефінансування з боку Національного банку України.

Серед забудовників відібраних 35 об'єктів такі компанії, як київські Холдингова компанія Київміськбуд і Ліко-Холдинг (почесний президент компанії - нардеп-регіонал Ігор Лисов), харківський Трест Житлобуд-1 (правління тресту Олександр Харченко входить у першу десятку кандидатів в депутати Харківської облради від ПР ), кримська Консоль ЛТД (екс-президент корпорації Укрросбуд, керівною компанією якої є Консоль ЛТД - голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов).

Нагадаємо, уряд України контролює п'ять банків: повністю державні Ощадбанк і Укрексімбанк, а також перейшли під держуправління в рамках антикризової програми Родовід Банк, банк Київ і Укргазбанк.

Як повідомлялося раніше, державні банки, за умови підтримки Національним банком України, готові надати кредити на загальну суму 625 млн гривень під 10-12% річних для завершення будівництва відібраних Міністерством регіонального розвитку та будівництва 35-ти житлових будинків, вважає віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов.

Джерело: Український банківський портал.
Категорія: Україна: криза | Переглядів: 773 | Додав: efes_jkg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 
 
Форма входу

Новини/Статті
Україна: криза [28]
Крим: хроніка окупації [2]
Донеччина [13]
Світ [11]
Енергоефективність [8]
ЖКГ [10]
ВИБОРИ 2012 в Україні [9]
До Євро-2012 [1]
ГАРЯЧІ. Вибори в Росії 4 грудня 2011 [12]

Погодуй рибок

Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Наше опитування
Енергозбереження чи енергоощадність
Всього відповідей: 9

Друзі сайту
Copy Centre RICOH
Сайт для освітян
Сайт ТВ-каналу ТВі

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Copyright МНДіКП "НІКА" © 2024